معرفی سامانه پایش واحدهای تولیدی استان اصفهان

معرفی سامانه پایش واحدهای تولیدی استان اصفهان

شاید در طی یک سال اخیر با بسیاری از صنعت‌گران و تولیدکنندگان محترم از سوی خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان تماس گرفته شده است و از آنان شناسه‌ی قبض برق، کد کارگاه 10 رقمی (کد تأمین اجتماعی) و یا شناسه‌ی کسب‌وکار آن‌ها درخواست شده است. خوشبختانه به جرئت می‌توان گفت 90 درصد از واحدهای صنعتی تماس گرفته شده، با خانه صمت استان همکاری نموده‌اند و شناسه قبض برق و کد کارگاهی خود را ارسال نموده‌اند.

اما هدف از دریافت کد کارگاهی و شناسه قبض برق صنعت‌گران محترم چیست؟ آیا واقعاً دردسر جدیدی در انتظار واحدهای صنعتی است؟ پاسخ خیر است. واحدهای صنعتی با در اختیار قرار دادن شناسه قبض برق و کد کارگاهی خود پایش می‌شوند و وضعیت تولید آن‌ها با استفاده از مصرف انرژی و تعداد بیمه شده مورد بررسی قرار می‌گیرد و نه تنها این گزارش‌ها و تحلیل‌ها در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد، بلکه کمک و یاری بسیار فراوانی به افراد علاقه‌مندی می‌کنند که قصد رصد وضعیت صنعت به تفکیک فعالیت را دارند.

بازی برد- برد، هدف از ایجاد سامانه‌ پایش واحدهای تولیدی

بهتر است با یک مثال شروع کنیم. حدود چند سال پیش برنامه و اپلیکیشنی به اسم گوگل مپ، مسیریاب و دیگر برنامه‌ای نظیر آن وجود نداشت. بنابراین برای رسیدن به یک آدرس، باید از چندین نفر مقصد خود را می‌پرسیدیم. از طرفی مشخص نبود در یک ساعت به خصوص کدام خیابان‌ها از لحاظ ترافیک و ازدحام قرمز محسوب می‌شوند و کدام مسیرها روان و سبز هستند. بنابراین به صورت کاملاً آنلاین و به‌روز می‌توانیم از وضعیت مسیرها، خیابان‌ها و بزرگراه‌ها آگاه شویم و بتوانیم با مشاهده‌ی نقشه‌ی ترافیک، بهترین مسیرها برای رسیدن به مقصد را ارزیابی و تحلیل نماییم.

هدف اصلی سامانه پایش واحدهای تولیدی نیز به همین منظور است. بسیاری از صنعت‌گران که قصد سرمایه‌گذاری در صنعت را دارند، به علت نبود یک بانک اطلاعاتی جامع و کامل نمی‌دانند که در چه فعالیتی و در چه محلی سرمایه‌گذاری کنند که هم بازدهی و سوددهی خوبی داشته باشند و هم بتوانند نیروی کار متناسب با فعالیت خود را پرورش دهند و. هم کمکی در راستای ایجاد اشتغال کرده باشند.

نقشه‌ی اقتصادی نیازمند اطلاعات به روز و برخط است. از طرفی امکانات سامانه‌ی ایجاد شده قادر است گزارش‌های لایه‌ای مختلف و متنوعی را در دسترس عموم و صنعت‌گران قرار دهد. ممکن است واحدهای صنعتی بگویند قرار دادن اطلاعات واحدهای صنعتی چه مزیتی برای من و واحدم دارد. در ادامه به مهم‌ترین مزیت‌های خلق شده توسط این سامانه برای صنعت‌گر اشاره می‌شود.

سامانه پایش واحدهای تولیدی چه مزیت‌هایی برای صنعت‌گر دارد؟

مهم‌ترین مزایای این سامانه برای صنعت‌گر به شرح زیر می‌باشد:

یک) قابلیت گزارش‌گیری در بازه‌های مختلف زمانی از میزان مصرف انرژی واحد و سنجش آن با میزان ارزش افزوده‌ی ایجاد شده

دو) پی بردن به نواقص و گلوگاه‌های فرآیند تولید با تحلیل گزارش‌ها و تصمیم‌گیری‌های جدید در خصوص افزایش راندمان و بهره‌وری

سه) محاسبه‌ی بهره‌وری انرژی و مقایسه‌ی بهره‌وری انرژی نسبت به سال‌های مختلف.

چهار) شناسایی واحدهای غیرفعال، نیمه‌فعال و فعال؛ دعوت از واحدهای راکد جهت حضور در جلسات طرح بازگردانی واحدهای راکد، اعلام هشدار و ارائه‌ی راهکار به واحدهای نیمه‌فعال جهت بهبود وضعیت خود و تجلیل از واحدهای برتر فعال و ارائه‌ی مشاوره‍ای کسب‌وکار به منظور حفظ و ارتقای جایگاه خود.

پنج) معرفی نمودن منابع و ظرفیت‌های دست‌نخورده و دارای ظرفیت استان جهت استفاده از حداکثر ظرفیت‌ها.

شش) معرفی زمینه فعالیت‌های اشباع شده جهت عدم تمرکز بر شروع فعالیت جدید در این زمینه‌های رقابتی.

هفت) ایجاد یک مرحله‌ی بازبینی و بازنگری جهت اعتبارسنجی و هم‌خوانی حساب‌های مالی واحد صنعتی‌.

هشت) معرفی زمینه‌ فعالیت‌های قابل گسترش و به اصطلاح اقیانوس آبی که تقاضا برای محصولات آن‌ها وجود دارد.

نه) جلوگیری از تضییع حق صنعت‌گران، رعایت عدالت و اولویت‌دهی به واحدهایی که نیاز به تسهیلات ویژه‌ی دولت نظیر وام و … دارند.

ده) تقاطع اطلاعاتی تمامی سازمان‌های مرتبط با واحد صنعتی دست سواستفاده‌گران را از تسهیلات، امکانات و سوبسیدهای دولت کوتاه خواهد کرد و در این زمینه بستر ایجاد رانت و فساد را از بین خواهد برد.

چه کمکی از دست صنعت‌گر برمی‌آید؟

بزرگواران و صنعت‌گران محترم، چنانچه خواهان برخورداری از تمام مزایای فوق هستید، باید بگوییم ایجاد یک بانک اطلاعاتی یکپارچه، جامع و به‌روز از تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با واحد صنعتی امکان‌پذیر نیست. شاید واژه‌ی تقاطع اطلاعاتی و مزایای آن را شنیده باشید. اما اطلاعات شما به صورت جزیره‌ای و با کدهای شناسایی متفاوتی در هر سازمانی ثبت شده است.

بیایید و کدهای شناسایی خود در سازمان صمت، اداره‌ی برق و تأمین اجتماعی (در مرحله‌ی اول) را با ما به اشتراک بگذارید و از مزایای فوق بهره‌مند شوید. علاوه بر آن کمک بسیار ویژه‌ای به جامعه‌ی صنعت کرده‌اید و مسئولیت اجتماعی خود را به صنعت انجام داده‌اید. جهت جلب اعتماد خود و اطمینان از عدم سواستفاده از اطلاعات شما، با ما تماس بگیرید. ( 8-327850596-031 داخلی 108 یا 122). وظیفه‌ی ایجاد بانک اطلاعاتی یکپارچه و جامع ابلاغیه‌ای است که از سوی سازمان صمت استان اصفهان به خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان محول گردیده است. 

[contact-form-7 id=”2921″ title=”دریافت اطلاعات”]

سؤالات و ابهامات خود را از طریق دیدگاه‌‌ در پایین صفحه یا ارسال ایمیل (info@psoihim.ir) مطرح نمایید.

2 پاسخ
    • KaziAdmin
      KaziAdmin گفته:

      مسعودیان عزیز
      با سلام و احترام،
      بله. این امر ضروری می‌باشد و این وظیفه از طرف سازمان صمت استان اصفهان به خانه محول شده است. در صورت عدم ارسال، در آینده با سازمان‌های مربوطه دچار چالش خواهید شد.
      مؤفق باشید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *